Ουπς, καθημερινή εκπομπή των Τσιόδρα-Χαρδαλιά που βοηθά στην ψυχολογία μας, κ.Πρόεδρε;

Η κ. Σακελλαροπούλου κατά αυτό το πρώτο διάστημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της είναι γεγονός ότι εμφανίζει μια εντονότερη παρουσία σε σχέση με τον προκάτοχό της, εμφανίζει μια μεγαλύτερη αμεσότητα μέσω των κοινωνικών δικτύων και διατυπώνει ένα λόγο, είτε συμφωνούμε είτε όχι μαζί της, πιο ζωντανό.

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι επίσης εμφανές ότι και η ίδια δείχνει ακόμη κάποια σημεία αμηχανίας προσπαθώντας να μπει στο νόημα του νέου της ρόλου. Στην προσπάθεια αυτή θα γίνουν και λάθη. Νομίζω ότι ένα εξ αυτών συνέβη χθες, Τετάρτη όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό. 

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης αυτής έκανε λόγο για «όμορφη παράδοση μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάμε» όσον αφορά την «εκπομπή με τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά. Πράγματι είναι κάτι που έχει βοηθήσει πολύ στο να περάσουμε αυτή την περιπέτεια, στο κομμάτι το ψυχολογικό».

Αρχικά όταν λέμε ''παράδοση'' εννοούμε τις πληροφορίες, ήθη, έθιμα που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Εδώ δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Επίσης δεν πρόκειται για έκπομπη. Δεν είναι δηλαδή ένα δημοσιογραφικό ή παρουσιαστικό γενικότερα δίδυμο.

Τώρα τα περί ομορφιάς αλλά και βοήθειας στο ψυχολογικό κομμάτι, αυτά είναι όπως τα αντιλαμβάνεται κανείς. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail