Κυβερνητικό παράθυρο περαιτέρω περιοριστικών μέτρων αν...χρειαστεί

leo2014 / pixabay
«Είναι ξεκάθαρο ότι πηγαίνουμε να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα αυστηροποίησης των μέτρων. Ο Πρωθυπουργός σήμερα στο διάγγελμά του ήταν σαφής: Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να περιορίσουμε κατ’ αρχάς την διασπορά του ιού. Για να περιοριστεί η διασπορά του ιού πρέπει να μείνουμε στο σπίτι και γι’ αυτό κλείνουμε συνεχώς τομείς της δραστηριότητας της οικονομίας, ενώ κλείνουμε και την πρόσβαση προς τη χώρα μας από υπηκόους τρίτων χωρών εκτός από πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις. Σιγά-σιγά -αν χρειαστεί- θα κάνουμε κι άλλους περιορισμούς, πάντα σε συντονισμό με την Ε.Ε» ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκππρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στο δελτίο ειδήσεων του «ΑΝΤ1» και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Αλλά και σήμερα το πρωί τόνισε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ίδιο σταθμό: 

«Αξιολογούμε κάθε μέρα τη διασπορά. Σκοπός μας είναι με τα μέτρα που λαμβάνουμε να υπάρξει μια επέκταση της διασποράς σε βάθος χρόνου για να αποφευχθεί μια απότομη κορύφωση των περιστατικών. Αυτός είναι ο αγώνας που δίνουμε. Και ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε. Αν χρειαστεί να μείνουμε μακριά από άλλες εκδηλώσεις μέχρι και το Πάσχα θα το κάνουμε».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail