Πανικόβλητη η Τουρκία κλείνει τα πάντα: Εστιατόρια, σινεμά, θέατρα, καφετέριες

Freepen.gr - Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την εξάλειψη της διάδοσης του νέου κορωνοϊού, το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών διέταξε το άμεσο κλείσιμο ενός μεγάλου εύρους δημόσιων χώρων, που τέθηκε τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ανέφερε ο ιστότοπος ειδήσεων T24.

Η υπουργική διαταγή που εστάλη και στις 81 επαρχίες περιλάμβανε όλα τα θέατρα, κινηματογραφικές αίθουσες, εκθεσιακά κέντρα, αίθουσες συναυλιών, αίθουσες δεξιώσεων γάμων, εστιατόρια με ζωντανή μουσική, καφετέριες, μπαρ shisha, ίντερνετ καφέ, αίθουσες παιχνιδιών, παιδότοποι για παιδιά, κήπους για τσάι, θεματικά πάρκα, πισίνες, σάουνες, τουρκικά λουτρά, ιαματικά λουτρά και γυμναστήρια.

Οι γενικές συνελεύσεις διάφορων κοινωνικών ομάδων, εκπαιδευτικών οργανισμών και κάθε είδους συγκεντρώσεις αναβάλλονται.

Η Τουρκία έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει 18 περιπτώσεις κορωνοϊού, ωστόσο η γενικότερη πεποίθηση είναι πως ο αριθμός αυτός απέχει μακράν της πραγματικότητας, ωστόσο η Αγκυρα προσπαθεί να σώσει τον τουρισμό της του οποίου πιθανή κατάρρευση θα συμπαρασύρει και την οικονομία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail