Οι ρωσικοί βομβαρδισμοί συνεχίζονται αμείωτοι στο Ιντλίμπ - Νέα προώθηση του SAA

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία συνεχίζει τη δραστηριοποίησή της στο νότιο-δυτικό Ιντλίμπ χτυπώντας στόχους των ισλαμιστών στο χωριό Al Fatyra το πρωί της Δευτέρας ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτα βομβάρδισε και την πόλη Kafr Sijnah.

Οι δυνάμεις του Συριακού Στρατού [SAA] πέτυχαν να προωθηθούν στο χωριό Sheikh Mustafa, δυτικά του Kafr Sajnah και πλέον μπορούμε να μιλάμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα πως το επόμενο βήμα είναι να απελευθερωθεί ολόκληρο το νοτιο-δυτικό τμήμα της επαρχίας του Ιντλίμπ.

Επίσης το πυροβολικό του Συριακού Στρατού έπληξε την πόλη Al-Jeneh τη δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου και νότια της στρατηγικής πόλης του Al-Atareb που μπορεί να ελέγξει πλήρως το μοναδικό κεντρικό οδικό άξονα που συνδέει το Ιντλίμπ με την Τουρκία και την κατεχόμενη ζώνη της Αφρίν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail