Η Τουρκία διαμαρτύρεται για το Συριακό Στρατό ενώ οι ρωσικές βόμβες πέφτουν βροχή

Freepen.gr - Η Τουρκία διαμαρτύρεται διαρκώς για το Συριακό Στρατό και τις επιθέσεις που δέχεται απειλώντας καθημερινά για επιχείρηση στο Ιντλίμπ, ωστόσο οι ρωσικές βόμβες είναι που πέφτουν βροχή. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλά για βάρβαρες επιθέσεις του Στρατού την ώρα που τα ρωσικά αεροπλάνα έχουν εξαερώσει τα πάντα στις θέσεις των τρομοκρατών.

Ήδη σήμερα το πρωί η Ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε στο νότο του Ιντλίμπ αλλά και στο δυτικό Χαλέπι ενώ και χθες υπήρξε δραστήρια.

Όπως όλα δείχνουν η τρίτη φάση της επιχείρησης "Αυγή του Ιντλίμπ" θα συνεχιστεί. Το ερώτημα είναι αν θα πάει ως το τέλος ή αν θα σταματήσει ελέγχοντας και το τελευταίο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου που οδηγεί από τη Μεσόγειο στα βορειο-ανατολικά σύνορα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail