Βούτηξε στη θάλασσα για να μην τον πιάσει η Αστυνομία και μετά ήταν αγνοούμενος

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αγνοούμενου ανήλικου ημεδαπού, κατόπιν καταδίωξης του από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, στον λιμένα Περάματος.

Συγκεκριμένα, δύο (02) ανήλικοι, ηλικίας 17 και 15 ετών, εντοπίστηκαν από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, εντός πλοίου δρομολογιακής γραμμής Παλουκιών-Σαλαμίνας-Περάματος, να επιβαίνουν σε δύο (02) δίκυκλα οχήματα, για ένα εκ των οποίων διαπιστώθηκε πως είχε δηλωθεί κλοπή, ενώ το δεύτερο όχημα δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Ακολούθησε σύλληψη του 17χρονου από τα ανωτέρω στελέχη, ενώ ο 15χρονος, στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε στη θάλασσα.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιώτες δύτες, ενώ έρευνες από ξηράς διεξήχθησαν από περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πρωινές ώρες σήμερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε σώος από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, κρυμμένος σε παράπηγμα έξω από την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, όπου και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail