Αν αληθεύει, τότε λέμε ΜΠΡΑΒΟ! ΜΑΤατζήδες που ήταν στα νησιά, ζητούν να ενισχύσουν τα σύνορα στον Εβρο;

Αναδημοσιεύουμε την είδηση από τη γνωστή ιστοσελίδα αστυνομικών ειδήσεων bloko.gr διότι όπως καυτηριάσαμε την στάση των ΜΑΤ στη Χίο και τη Λέσβο που ήταν απαράδεκτη, ομοίως θέλουμε να τους πούμε τώρα κι ένα μπράβο διότι αντιλαμβάνονται πλέον ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει πολύ μεγάλους κινδύνους.

Γράφει το bloko:

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ αναχωρούν άμεσα από την Αθήνα, προκειμένου να ενισχύσουν τις αστυνομικές δυνάμεις, που επιχειρούν στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr μάλιστα, ο ένας μετά τον άλλον οι αστυνομικοί, που ήταν στις επιχειρήσεις της Λέσβου και της Χίου, ακόμα και οι ελεύθεροι υπηρεσίας λόγω τραυματισμού, επικοινωνούν με τον Ταξίαρχο διοικητή τους και ζητούν να... κόψουν την απαλλαγή τους και να επιστρέψουν στην υπηρεσία είτε εντός Αττικής είτε και εκτός.

Μια τέτοια πληροφορία έχει φτάσει και σε μας σύμφωνα με την οποία κι όσοι χτύπησαν στα νησιά, ζητούν να μεταβούν στον Εβρο. Αν αληθεύει, λέμε μπράβο και είναι ίσως και ένα καλό παράδειγμα να μην τρώμε τις σάρκες μας μεταξύ μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail