Μπαλάσκας για τον αστυνομικό-ληστή: Όταν είσαι όμορφος κι αστυνομικός, περνάς ωραία στη φυλακή

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες» σχολίασε ο πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με το Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 αναφερόμενος στη σύλληψη αστυνομικού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων. .

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε πως πήρε τηλέφωνο και ρώτησε για την εξωτερική εμφάνιση του συγκεκριμένου αστυνομικού σχολιάζοντας: «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή!».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail