Εκεί φτάσαμε λοιπόν; Οι Ελληνες ετοιμάζονται να χτυπήσουν Ελληνες ακρίτες;

Freepen.gr - Είναι από τις φορές που δε χωρούν πολλά λόγια. Όπως σημειώνει το Lesvospost.com στην ανάρτησή του, οι δυνάμεις καταστολής φορτώνονται στο πλοίο ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ στο Λαύριο και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για τα νησιά της Χίου και της Μυτιλήνης.

Το πλοίο θα κλείσει το AIS για να μην μπορούν να το δουν οι...ενδιαφερόμενοι.



Και όλα αυτά ενώ το Cyclades24 κάνει λόγο για τροποποίηση του δρομολογίου του Blue star Naxos και προσέγγιση του στο λιμάνι των Μεστών με σκοπό τη μεταφορά δυνάμεων καταστολής, του οποίου και αυτού το AIS είναι κλειστό.



Την ίδια ώρα όπως μεταδίδει το Πολίτης Χίος, οι Χιώτες μαζεύονται στο λιμάνι των Μεστών για να μπλοκάρουν τον κατάπλου του όποιου πλοίου από τα δύο.

Και τι θα συμβεί; Ελληνες θα χτυπήσουν Ελληνες; Και αν ναι, για ποιο λόγο; Έχουμε εμφύλιο πόλεμο; Στασίασαν; Διέπραξαν προδοσία; Τι κακό εποίησαν;

Και βρέθηκε Ελληνας καπετάνιος να δεχθεί να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι;

Ίσως τελικά αυτή η χώρα να έχει κλείσει τον κύκλο της επισφραγίζοντάς το με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Μακάρι όλοι να διαψευστούμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail