Στο Ιντλίμπ τους βομβαρδίζουν αλλά στο Κομπάνι οι Ρώσοι περιπολούν μαζί τους Τούρκους;

Freepen.gr - Οι ακτιβιστές του Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ανέφεραν ότι είδαν μια κοινή περιπολία Τουρκίας-Ρωσίας τεσσάρων ρωσικών οχημάτων και τεσσάρων τουρκικών στη δυτική ύπαιθρο του Ain Al-Arab (Kobani). Η περιπολία ξεκίνησε από το χωριό Ashma και περιόδευσε στα χωριά Jarqili Fuqani, Qarran, Dikmash, Kharkhuri, Buban, Saftik, Al-Iza'a, Susan, Qula, Qaraquy, Beyandar, Mashku και Jabna, πριν επιστρέψει πάλι στην Ashma. Δύο ρωσικά ελικόπτερα συνόδευσαν την περιπολία κατά την περιήγησή τους.

Επιπλέον φωτογραφίες από την περίπολο:



Στις 17 Φεβρουαρίου, οι πηγές του SOHR ανέφεραν ότι οι ρωσικές και οι τουρκικές δυνάμεις διεξήγαγαν μια νέα κοινή περιπολία στην κατεχόμενη Ras Al-Ain και το Abu Rasin. Τέσσερα ρωσικά οχήματα και τέσσερις τουρκικά οχήματα έκαναν περιπολία η οποία πέρασε από αρκετά χωριά της περιοχής.

Στο Ιντλίμπ τους βομβαρδίζουν αλλά στο Κομπάνι οι Ρώσοι περιπολούν μαζί τους Τούρκους. Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο πόλεμος της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail