Τουρκάλα ζητά πίσω το νεφρό που δώρισε στον άνδρα της γιατί την απάτησε!

Freepen.gr - Η Maviş Erdoğan, μια τουρκάλα που έδωσε ένα από τα νεφρά της στον σύζυγό της Ahmet Erdoğan, ζητά πίσω το νεφρό της, αφού έπιασε τον άντρα της να την απατά! Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και η Maviş Erdoğan δώρισε το νεφρό της το 2009, ανέφερε η τουρκική εφημερίδα Sözcü.

Τον Απρίλιο του 2019, ο Ahmet Erdoğan έφυγε με μια στενή οικογενειακή φίλη, αφήνοντας πίσω του τη Maviş Erdoğan και τον 11χρονο γιό τους.

Η Maviş Erdoğan πήγε σε ένα δημοφιλές τουρκικό τηλεοπτικό καθημερινό πρόγραμμα με την Esra Erol, όπου κάλεσε τον σύζυγό της, Ahmet να επιστρέψει το νεφρό.

"Του έδωσα το νεφρό μου επειδή θα μοιραζόμασταν μια ζωή μαζί", δήλωσε η Maviş. "Ζήτησε από τον πατέρα του, τους αδελφούς του, κανένας από αυτούς δεν του έδωσε νεφρό".

Ο Ahmet Erdoğan κάλεσε και επιβεβαίωσε την υπόθεση του, λέγοντας ότι η σύζυγός του «δεν έπρεπε να του δώσει τότε τον νεφρό».

Σύμφωνα με τον τουρκικό νόμο, οι δωρητές οργάνων χάνουν κάθε δικαίωμα για τις δωρεές τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς οι δωρητές υπογράφουν έγγραφα που δηλώνουν ότι παραδίδουν τα όργανα άνευ όρων.

Είναι αδύνατο να διεκδικήσουμε δικαιώματα επί δωρεών οργάνων αν η συγκατάθεση δόθηκε εντός των ορίων του νόμου κατά τη στιγμή της δωρεάς, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Δικονομίας του Πανεπιστημίου του Marmara, Δρ Gökhan Antalya.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail