Ο Συριακός Στρατός προσεγγίζει μετά από χρόνια στο νότιο τμήμα της Αφρίν

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) προσεγγίζει σταθερά το νότιο τμήμα της περιοχής της Αφρίν, αφού σημείωσε μεγάλη πρόοδο σε όλη τη δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου και αυτό αποτελεί μια εξέλιξη που έρχεται μετά από αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με μια πηγή από το μέτωπο στο Χαλέπι του almasdarnews, ο Συριακός Στρατός έχει απελευθερώσει αρκετά σημεία που βρίσκονται νοτιοανατολικά από τον Τζαμπάλ Σέμαν (Όρος Σιμεών), ενώ ταυτόχρονα πιέζει προς τα δυτικά προς το ισλαμιστικό προπύργιο του Darret Izza.

Η πηγή δήλωσε ότι ο Συριακός Στρατός έχει βομβαρδίσει τις μαχητικές θέσεις γύρω από τον Jabal Sema'an, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές αν θα βαδίσει στη νότια περιοχή της Afrin.

Η Αφρίν κατακτήθηκε από τους υποστηριζόμενους από την Τουρκία τρομοκράτες με τη συνδρομή του τουρκικού στρατού το Μάρτιο του 2018 μετά από μια δίμηνη επιχείρηση κατά των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) που είχε ονομαστεί..."Κλάδος Ελαίας".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail