Αυτό είναι το νέο υπερ-κανόνι των ΗΠΑ: Εμβέλεια άνω των 1.000 μιλίων και μαζικά πυρά

Freepen.gr - Ο στρατός των Η.Π.Α. φαίνεται να έχει αποκαλύψει κατά λάθος την πρώτη εικόνα του πιο πρόσφατου στρατηγικού κανόνιου μακράς εμβέλειας σε ένα σύνολο υλικού παρουσίασης που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επίδειξης εκσυγχρονισμού ΗΠΑ-Ηνωμένου Βασιλείου, όπως αναφέρει το defence-blog.com.



Η ανάρτηση του Linkedin μοιράστηκε από το U.S. Army CCDC Army Research Laboratory, αναφέρει ότι ο Στρατός των ΗΠΑ φιλοξένησε στις 20 Φεβρουαρίου στο Aberdeen Proving Ground, Maryland, μια επίδειξη εκσυγχρονισμού ΗΠΑ-Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες στις οποίες μπορούν να παρατηρηθούν οι αφίσες με πληροφορίες σχετικά με το κανόνι μεγάλης εμβέλειας που μπορεί να πυροδοτήσει ένα βλήμα εμβέλειας 1.000 ναυτικών μιλίων.


Το στρατηγικό κανόνι μεγάλης εμβέλειας (SLRC) αποτελείται από ένα όπλο, κύριο κινητήρα και ρυμουλκούμενο, βλήμα και προωθητικό φορτίο ικανό να παρέχει μαζικά πυρά. Μια συστοιχία SLRC θα περιλαμβάνει 4 ειδικές πλατφόρμες με κανόνια και μεταφορείς βαρέως εξοπλισμού και πλήρωμα 8 άτομα ανά πλατφόρμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail