Τουρκική φρεγάτα συνοδεύει Ro-Ro στο λιμάνι της Τρίπολης που μεταφέρει όπλα;

Freepen.gr - Μια φρεγάτα τύπου Oliver Hazard Perry φαίνεται να συνοδεύει ένα Ro-Ro στο λιμάνι της Τρίπολης ή τουλάχιστον να διασφαλίζει τον κατάπλου του. Κατά 99% πρόκειται για τουρκική φρεγάτα καθώς πολεμικά πλοία της Τουρκίας βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα μάλιστα με μια μαρτυρία, που παρατίθεται παρακάτω, το Ro-Ro μεταφέρει τεθωρακισμένα, στρατιωτικά φορτηγά και στρατιωτικό προσωπικό.

Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει και ο ημι-επισήμος λογαριασμός του Εθνικού Λιβυκού Στρατού:


Ακολουθούν τα επίμαχα tweets. Εφόσον επαληθευτούν όλα αυτά, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στην πράξη από το θα βυθίσουμε τα τουρκικά πλοία που θα έρθουν στη Λιβυή, μέχρι την πράξη.









Επίσης προσγειώνεται στην Τρίπολη στο αεροδρόμιο Μίτιγκα το γνωστό μεταφορικό αεροσκάφος κι ενώ υποτίθεται ότι ο LNA ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της no fly zone προκαλώντας μάλιστα με κατάρριψη όποιον θέλει να δοκιμάσει να προσεγγίσει:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail