Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά… 13.807 οι Προϊστάμενοι του Ελληνικού Δημοσίου!

Σ΄ ένα κράτος που νοσεί από τη γραφειοκρατία, στο ελληνικό δημόσιο που υποφέρει από τον υπέρογκο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων, στη χώρα που σε ένα δημόσιο έγγραφο οι υπογραφές είναι περισσότερες από το περιεχόμενο του εγγράφου καθ' αυτό, απασχολούνται ως προϊστάμενοι 13.807 υπάλληλοι!

Αυτό μας πληροφόρησε ο Υπουργός Εσωτερικών κος Θεοδωρικάκος, έπειτα από σχετική ερώτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφορικά με τη διοικητική δομή των υπηρεσιών του Δημοσίου. «Αυτό είναι λοιπόν το επιτελικό κράτος του κου Μητσοτάκη, αυτό είναι το γιγαντώδες τέρας της Νέας Δημοκρατίας που σύσσωμη η Κυβέρνηση έσπευδε να εγκωμιάσει στις αρχές της διακυβέρνησής της» σχολιάζει το κόμμα του κ. Βελόπουλου σε ανακοίνωσή του και καταλήγει:

Μάλλον τελικά ο κύριος Μητσοτάκης στόχευε εξαρχής όχι στο επιτελικό, αλλά στο "υποτελικό κράτος", σε αυτό το κράτος που με επιδόματα προϊσταμένων εξαγοράζει τις ψήφους των Ελλήνων Πολιτών!Συγχαρητήρια, κύριε Μητσοτάκη, για το νέο και φρέσκο αέρα που φέρατε στα ελληνικά πράγματα! 





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail