Καψόνι του SAA σε check point σε κονβόι των ΗΠΑ στο Καμισλί: Μεταβολή κι από άλλο δρόμο!

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) πρόσφατα εμπόδισε μια στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ να περάσει από τις θέσεις του στο αεροδρόμιο του Qamishli στη βορειοανατολική Hasaka. Σε ένα βίντεο που καταγράφηκε την Πέμπτη, ο συριακός στρατός αναγκάζει το κονβόι των ΗΠΑ να κάνει μεταβολή, παρά την πιθανότητα μιας αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο δυνάμεων.

Από τη στιγμή που ο Συριακός Στρατός ανέλαβε την περιοχή του Al-Qamishli, έχει αναπτύξει τις δυνάμεις τους σε αρκετές περιοχές που προηγουμένως ελέγχονταν από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Ενώ ο στρατός των Η.Π.Α. συνεχίζει να πραγματοποιεί περιπολίες στην επαρχία της Al-Hasakah, όπως σημειώνει το Almasdar News, ο συριακός στρατός έχει γίνει πιο επιθετικός στην προσέγγισή του όταν έχει να κάνει με αμερικανικά στρατεύματα στην περιοχή.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail