Le Parisien: 16χρονη εξαναγκάστηκε σε 200 "επαφές" μέσα σε πέντε ημέρες

leparisien.fr

Freepen.gr - Πέντε άνδρες συνελήφθησαν για τον πρακτικό εγκλεισμό μιας 16χρονης κοπέλας, την οποία εξανάγκασαν σε έπαφες πάνω από 200 φορές σε μόλις πέντε ημέρες. Οι ύποπτοι, ηλικίας μεταξύ 17 και 22 ετών, συνελήφθησαν στο προάστιο Chaperon-Vert Gentilly του Παρισιού το Σάββατο μετά την επιδρομή της αστυνομίας στο διαμέρισμα που είχαν μετατραπεί σε όρκο, αναφέρει ο Denis Courtine για την Le Parisien, δίχως όμως να δοθούν περισσότερα στοιχεία για το προφίλ των συλληφθέντων.

Μετά τη διάσωση από την αστυνομία, το κορίτσι εξήγησε ότι είχε διαφύγει από το Loiret, όπου είχε αρχίσει να εκδίδεται με δική της βούληση τότε, και κατέληξε στο Seine-Saint-Denis - ένα από τα πιο διαβόητα no-go προάστια του Παρισιού.

Το κορίτσι έλεγε στη συνέχεια στην αστυνομία ότι μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στην Chaperon-Vert όπου οι πελάτες που την βρήκαν σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών θα μπορούσαν να έρθουν για να συνευρεθούν μαζί του. Κάποια στιγμή, είπε ότι μερικοί από τους άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση δεν της επέτρεπαν να φύγει από το διαμέρισμα και μόνο την άφηναν να κοιμηθεί δύο με τρεις ώρες κάθε βράδυ.

Τελικά, η κοπέλα μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση του διαμερίσματος από έναν πελάτη και ήλθε σε επαφή με τη μητέρα της η οποία κάλεσε τότε την αστυνομία.

Κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα του δέκατου ορόφου, η αστυνομία λέγεται ότι βρήκε μια τσάντα σκουπιδιών γεμάτη με προφυλακτικά, ένα σχεδόν σάπιο στρώμα, ένα βιβλίο λογιστικής και ένα χρηματικό ποσό. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail