Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Παιδικών Χορωδιών από τον Σ.Β.Α.Π. - 21ΟΤΑ

Ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) και το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. (Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνουν την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Παιδικών Χορωδιών.

Οι παιδικές χορωδίες των Δήμων Βριλησσίων, Κηφισιάς, Παπάγου – Χολαργού και, φυσικά, του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που φιλοξενεί και την εκδήλωση, θα παρουσιάσουν μία χαρμόσυνη και γεμάτη παιδικά χαμόγελα μουσική γιορτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 19:00
 
Η διαδημοτική συνάντηση Παιδικών Χορωδιών θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης.

Η θεσμοθετημένη πλέον ετήσια συνάντηση Παιδικών Χορωδιών εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – Μέλη του. 
 
Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων και η διοργάνωση ποιοτικών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail