Ο άλλος απέναντι ετοιμάζεται για πόλεμο κι εσύ πας βόλτα με τη φαμίλια και τα κοντοπαντέλονα

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης περιδιαβαίνει τα βουνά, κάνει 4 ώρες πεζοπορία και γενικώς απολαμβάνει τη φύση μαζί με την οικογένειά του. Φωτογραφίζεται και το προωθεί μετά στα κοινωνικά δίκτυα. Δικαίωμά του ως Μητσοτάκης.

Του Στρατή Μαζίδη

Ατόπημά του ως πρωθυπουργός την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται για πόλεμο ή κάνει πόλεμο πιέζοντας από 100 μεριές δείχνοντας παράλληλα τις πολεμικές του προετοιμασίες. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην καθέλκυση του πρώτου τουρκικού υποβρυχίου 214. Ποια είναι τα 214; Είναι τα τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ που οι Ελληνες χρυσοπληρώσαμε για την ανάπτυξή τους και οι Γερμανοί, φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκης [και όχι μόνο] τα έδωσαν και στους Τούρκους σε καλύτερες τιμές.

Ο Ερντογάν μετά πήγε στην κοιλάδα πληροφορικής στο Κοτσαέλι, το έπαιξε αείμνηστος Αρης Σταθάκης για να κάτσει στη θέση του οδηγού παρουσιάζοντας το TOGG, το πρώτο αμιγώς τουρκικό όχημα.

Κάνει συμφωνίες με τύπους έτοιμους να καταρρεύσουν, στέλνει βασιβαζούκους στη Λιβύη ή αν θέλετε μια εναλλακτική ανάγνωση νότια της Κρήτης και εμείς εδώ πέρα βρέχει. Βάζουμε τα κοντοπαντέλονα και τρέχουμε στις εξοχές.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε, θα μπορούσε να μην ήταν ένας Τσίπρας με γραβάτα καταπίνοντας Πρέσπες, ανεχόμενος την αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας και κάνοντας το παγόνι με την Τουρκία. Θα μπορούσε να ήταν ένας άλλος, καλύτερος πρωθυπουργός και όχι μόνο στην ελάφρυνση των φόρων αλλά στη μάχη για τη διασφάλιση ότι η πατρίδα μας θα υπάρχει και αύριο όπως τη γνωρίσαμε. Πέντε μήνες θα ήταν αρκετοί για δείγματα γραφής πως κάτι αλλάζει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail