Θρίλερ σε Κυλλήνη-Ρέθυμνο: Αμάξι έπεσε από τον καταπέλτη στο νερό, πλοίο συγκρούστηκε με πλωτό γερανό

Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα προκλήθηκε, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” Ν.Π. 12207 στο λιμένα Κυλλήνης, απογευματινές ώες χθες.

Συγκεκριμένα, σε εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου του από λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας και κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων, μετακινήθηκε ο καταπέλτης του εν λόγω πλοίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα την πτώση ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα.

Με την άμεση επέμβαση στελέχους της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης, η οδηγός του ανωτέρω οχήματος εξήλθε αυτού, διαφεύγοντας τον κίνδυνο, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κανένα περιστατικό τραυματισμού.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.



Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό σύγκρουσης των ελλιμενισμένων Ε/Γ-Ο/Γ “OLYMPUS” σημαίας Κύπρου και Π/Γ γερανού “ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΧΧΙ” Ν.Π.183 στη μαρίνα Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, το ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ μετακινήθηκε αιφνίδια λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση της πίσω πλευράς του στον προβλήτα και τη σύγκρουση της δεξιάς πλευράς του με τον εν λόγω Π/Γ γερανό.

Από το συμβάν προκλήθηκαν στο μεν “OLYMPUS” εκδορές πίσω και δεξιά, στο δε “ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΧΧΙ” ζημιές στα ρέλια του καταστρώματος πίσω και δεξιά, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, απαγορεύτηκε ο απόπλους των “OLYMPUS” και “ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΧΧΙ” μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, αντίστοιχα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail