Χριστουγεννιάτικα απόβλητα σε αφθονία!


Το 2020 θα είναι το «έτος ανακύκλωσης», σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής κο Πατούλη. Αλλά, όπως φαίνεται, για πολλούς Αθηναίους η διαφοροποίηση ΜΠΛΕ και ΓΚΡΙ / ΠΡΑΣΙΝΟΥ κάδου μάλλον εξακολουθεί να μην υφίσταται - με αρνητικές επιπτώσεις σε πολλούς τομείς (περιβάλλον, οικονομία κλπ). 

Αφήστε που σε αρκετές πολυπολιτισμικές αθηναϊκές γειτονιές και τα γκέτο οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν η (όποια) συστηματική ενημέρωση των δημοτών για τη διαλογή στη πηγή των αστικών αποβλήτων και την ανακύκλωση να γίνεται σε διάφορες γλώσσες της υφηλίου. Αλλιώς πως θα δικαιωθούν ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης για «τη δύναμη και τον πλούτο του πολυπολιτισμού» που πρεσβεύει, αλλά και o κ. Πατούλης που μέσα στο 2020 προτίθεται να κάνει την «επανάσταση της ανακύκλωσης».

Βασίλης Στοϊλόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail