Φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη πλατεία στη Δαμασκό που προ διετίας δεν τολμούσες να περάσεις

Freepen.gr - Εδώ είναι μια εικόνα που δε θα δείτε στα mainstream media, σημειώνει σε ανάρτησή του το This Is Christian Syria. Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία al-Abbassiyyin στη Δαμασκό.

Μόλις πριν από δύο χρόνια, αναφέρει η σελίδα, η διέλευση από αυτό το σημείο ήταν επικίνδυνη καθώς όλες οι γειτονιές γύρω από την πλατεία al-Abbassiyyin δέχονταν σε καθημερινή βάση τα πυρά των τρομοκρατών από την Τζομπάρ και την ανατολική Γκούτα.. Αλλά από τη στιγμή που ο SAA απελευθέρωσε την Ανατολική Γκούτα, η Δαμασκός έγινε ασφαλέστερη από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Επίσης, εδώ είναι ένα μικρό μάθημα ιστορίας που ομοιάζει με την αρμονία στη Συρία. Η πλατεία al-Abbassiyyin πήρε το όνομά της από το χαλιφάτο Abbasid, το οποίο ήταν το 3ος ισλαμικός χαλιφάτος που διαδέχτηκε τον προφήτη Μωάμεθ.

"Καλά Χριστούγεννα από τη Δαμασκό" είναι η ευχή του This Is Christian Syria.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail