Από πότε οι απόστρατοι αποτελούν επαγγελματίες managers στα Νοσοκομεία;

1662222 / pixabay
Στα ΜΜΕ διαβάζουμε τις προηγούμενες ιδιότητες πολλών εκ των νέων διοικητών και υποδιοικητών των κρατικών νοσοκομείων. Πολλοί εξ αυτών ήταν αξιωματικοί στις Ενοπλες Δυνάμεις και άλλοι σχετίζονται με πολιτικά πρόσωπα. Το nooz.gr είναι μία από τις ιστοσελίδες που φιλοξενούν ένα τέτοιο αποκαλυπτικό δημοσίευμα.

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο η Νέα Δημοκρατία διαφορετικά ετύρβαζε προεκλογικά όσον αφορά τα κρατικά νοσοκομεία. Βέβαια διαφορετικά προσέγγιζε πολλά θέματα όπως πχ το Σκοπιανό ή το μεταναστευτικό. Υποσχόταν λοιπόν προεκλογικά η κυβέρνηση:


Ίσως κάνω λάθος αλλά ακούγοντας επαγγελματικό management, οι απόστρατοι δεν είναι το πρώτο που έρχεται στο νου μου. Αν οι απόστρατοι είναι ακόμη μάχιμοι, τότε καλύτερα να παραμένουν στις Ε.Δ., που τους χρειάζονται περισσότερο. Απεναντίας στο νου μου έρχεται πχ το θαύμα που έχει συντελεστεί από τον Ιανουάριο του 2013 και εξακολουθεί ως σήμερα στο Διόκλειο Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διοικείται, ευτυχώς παρά την αλλαγή των κυβερνήσεων, από το ίδιο άτομο κι έχει απογειωθεί. Εκεί, για κάποιο λόγο ο κομματισμός πήγε περίπατο, κι είδαμε αποτέλεσμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail