Τουρκικά F-16 θα πετάξουν πάνω από την Άγκυρα για να δοκιμάσουν τα ραντάρ των S-400


Freepen.gr - Η Τουρκία θα δοκιμάσει τα συστήματα πυραυλικής άμυνας S-400 που αγόρασε από τη Ρωσία στην Άγκυρα, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Ο τουρκικός στρατός θα πετάξει τα μαχητικά αεροσκάφη του κοντά στην αεροπορική βάση Mürted τη Δευτέρα και την Τρίτη για να δοκιμάσει τα συστήματα ραντάρ των S-400.

Η Επαρχία της Άγκυρας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι οι δοκιμαστικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κοντά στην πρωτεύουσα τις επόμενες δύο ημέρες.

"Στο πλαίσιο ορισμένων έργων που πραγματοποιούνται σε συντονισμό με την Προεδρία των Αμυντικών Βιομηχανιών, αεροσκάφη F-16 και άλλου τύπου που ανήκουν στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία θα πραγματοποιούν πτήσεις δοκιμών χαμηλού και μεγάλου υψομέτρου τη Δευτέρα και την Τρίτη πάνω από Άγκυρα ", δήλωσε η κυβέρνηση.

Η Ρωσία έχει παραδώσει μέχρι στιγμής δύο συστοιχίες του συστήματος S-400.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail