Άλλο ένα μπουμπούκι πήρε άδεια και το έσκασε. Λαθρέμπορος είναι, όχι βλάκας

Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται 40χρονος αλλοδαπός, που κρατείτο στο Κατάστημα Κράτηση Χανίων και σήμερα, 01 Νοεμβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.

Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Και τι περιμένατε κύριοι; Να γυρίσει; Λαθρέμπορος ναρκωτικός είναι, όχι ηλίθιος. Όποιος διαβάζει τακτικά το καθημερινό αστυνομικό δελτίο, αντιλαμβάνεται δύο πράγματα:

- Αρκετοί εκ των συλληφθέντων [πολλοί εκ των οποίων αλλοδαποί] έχουν απασχολήσει στο παρελθόν ξανά την Αστυνομία

- Η ΕΛΑΣ τακτικά αναζητά επικίνδυνους κακοποιούς οι οποίοι λαμβάνουν άδειες και φυσικά εξαφανίζονται.

Τελευταίο παράδειγμα στις 31/10/19: Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται 37χρονος αλλοδαπός, που κρατείτο στο Κατάστημα Κράτησης Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου και σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.  Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα.  

Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε αντίστοιχη ανακοίνωση για άτομο που εκτός των άλλων, ήταν καταδικασμένο και για ανθρωποκτονία.

Γιατί διατηρείται σε ισχύ αυτό το καθεστώς; Τι θα συμβεί σε περίπτωση ένοπλης συμπλοκής με θύματα για κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα έπρεπε καν να έχει συμβεί;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail