Χοντρό καρφί από Λαβρόφ: Ο Χαλίφης είτε ζει είτε όχι ήταν γέννημα των ΗΠΑ!

Freepen.gr - Η Ρωσία εξακολουθεί να μην μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της Ουάσινγκτον για την εκτέλεση του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Abu Bakr al-Baghdadi δήλωσε ο ρωσικός υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ διευκόλυναν πρώτα την άνοδο της εξτρεμιστικής ομάδας.

Ο Abu Bakr al-Baghdadi, ο πρώην ηγέτης της περίφημης τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό κράτος (IS, πρώην ISIS) "είναι ή ήταν αν είναι πραγματικά νεκρός γέννημα των Ηνωμένων Πολιτειών", δήλωσε ο Λαβρόφ στο ραδιοτηλεοπτικό φορέα Rossiya 24 .

"Το ISIS προέκυψε ύστερα από την παράνομη εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ, την κατάρρευση του ιρακινού κράτους και την απελευθέρωση εξτρεμιστών που οι Αμερικανοί κρατούσαν στο παρελθόν στις φυλακές εκεί ..."
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail