Πώς εννοεί το "βάζουμε όλοι πλάτη" για τον εποικισμό της χώρας ο υπουργός εσωτερικών;

"Φουντώνει η οργή για τους πρόσφυγες", λέει η εφημερίδα. - Έγιναν όλοι πρόσφυγες πάλι. Τι μας νοιάζει, λέει η...δημοκρατική κυβέρνηση του Μητσοτάκη και εξαπολύει μερικούς στα ΜΜΕ να κλάψουν ολίγον για το θέμα, να συμπάσχουν με τον Έλληνα που αγανακτεί, να συμφωνήσουν κιόλας πως δεν πάει άλλο, βρε παιδί μου, αλλά ψηφίσαμε τις διευκολύνσεις στους εποίκους, δε βαριέσαι, δεν έχουν όλοι φβ να διαβάζουν τους φασίστες ακροδεξιούς, έφυγε και η ΧΑ από τη μέση και δεν μπορούμε τώρα να παίξουμε παιχνίδι τύπου "αυτά που λες τα λέει και η ΧΑ".

Ελένη Παπαδοπούλου 
Έτσι και ο κ. Θεοδωρικάκος μας λέει "Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους τους πολίτες". Το "βάλουμε" είναι υποθέτω ο πληθυντικός ευγενείας του Θεοδωρικάκου, γιατί δεν ξέρω πώς βάζει πλάτη ο κ. Θεοδωρικάκος και ο κάθε Θεοδωρικάκος. Εποικίζοντας τη χώρα νομίζει ότι βάζει πλάτη και χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό; Εκείνο το "όλοι οι πολίτες" εννοεί φαντάζομαι "όλοι εκτός από εμένα, το Μητσοτάκη, τη Δόμνα και τους φίλους μας τους δοσίλογους που νοικιάζουν τις ιδιοκτησίες τους, αλλά μένουν αλλού". Συμπληρώστε παρακαλώ να ξέρουμε για τί μιλάμε.

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αυτό που συμβαίνει είναι:
1ον εξωφρενικό
2ον επικίνδυνο
3ον χούντα

Επειδή λοιπόν μία χούντα μόνο ανατρέπεται, περιμένω ότι εκεί μέσα στη ΝΔ θα ξεσηκωθούν μερικοί σοβαροί και θα απομακρύνουν όλο αυτόν τον κύκλο που παίζει με την χώρα, με τους Έλληνες, με την υγεία μας, την ασφάλεια μας και τη ζωή μας.

Περιμένω ότι ο Σαμαράς τουλάχιστον, ο οποίος υπήρξε εξαιρετικά αποτελεσματικός σε αυτόν τον τομέα, αλλά και σε άλλους, θα κάνει την κίνηση και θα διαλύσει το "δημοκράτη" αριστερό με την γραβάτα μαζί με το παρεάκι που θέλει να βάλουμε εμείς πλάτη, για να παρουσιάζει δείκτες ανάπτυξης ο Μητσοτάκης με τα λεφτά του εποικισμού.

Και όχι αύριο.
Χτες έπρεπε να έχει γίνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail