Μπράβο Βλαδίμηρε, μπράβο Ντόναλντ: 300.000 εκτοπισμένοι, 86.000 παιδιά και νύφες με το ζόρι για αναπαραγωγή

Freepen.gr - Οι δηλώσεις της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων στην πόλη του Καμισλί προκαλούν προβληματισμό.

"Από την αρχή των τουρκικών επιθέσεων στη βόρεια και ανατολική Συρία, υπήρξε μαζική εκτόπιση πολιτών από τις πόλεις και τα χωριά τους, που αριθμούν περισσότερους από 300.000 ανθρώπους και στερούν σε περισσότερους από 86.000 μαθητές την εκπαίδευση", ανέφερε η δήλωση

Ο Abdul Khader Muwahed, επικεφαλής του Γραφείου Ανθρωπιστικών Υποθέσεων στη Βόρεια και Ανατολική Συρία, αποκάλυψε ότι οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών σχετικά με τους εκτοπισμένους είναι ανακριβείς, επισημαίνοντας ότι οι φήμες και οι ισχυρισμοί ότι οι εκτοπισμένοι επέστρεψαν στα σπίτια τους μετά την κατοχή τους από την Τουρκία και τους μισθοφόρους της είναι λανθασμένες.



Επίσης ο αναπληρωτής συμπρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου, Χαμντάν Αλ Αμπέντ δήλωσε μεταξύ άλλων πριν λίγες ημέρες στο ΑΝΗΑ ότι στις κατεχόμενες Ταλ Αμπιάντ και Σερεκανίγιε εκτός των άλλων, οι μισθοφόροι του Ερντογάν εκβιάζουν και απειλούν οικογένειες που δεν εγκατέλειψαν την περιοχή ζητώντας τις κόρες τους για νύφες των ισλαμιστών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail