Η Volkswagen πάγωσε την απόφαση αλλά δεν αναζητά εναλλακτική τοποθεσία αντί της Τουρκίας

φωτο VW
Freepen.gr - Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen δεν ψάχνει ενεργά για εναλλακτική τοποθεσία αντί της Τουρκίας για τη νέα μονάδα παραγωγής, δήλωσε ο αρμόδιος επικεφαλής του τμήματος της εταιρείας, Andreas Tostmann.

"Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, τα σχέδια για την Τουρκία έχουν τεθεί σε αναμονή. Δεν εξετάζουμε ενεργά εναλλακτικές τοποθεσίες", δήλωσε ο Tostmann στους δημοσιογράφους.

Ο κατασκευαστής αυτοκινήτων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε αναβάλει την τελική απόφαση για το αν θα κατασκευάσει εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Τουρκία, μετά από διεθνείς επικρίσεις σχετικά με τη νέα στρατιωτική επιχείρηση και εισβολή της Τουρκίας στη βόρεια Συρία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Volkswagen δημιούργησε θυγατρική στη δυτική επαρχία της Μάνισα της Τουρκίας, ενώ η εταιρεία ανέφερε ότι ήταν ακόμα στα τελικά στάδια των διαπραγματεύσεων και δεν είχε λάβει τελική απόφαση για το εργοστάσιο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail