Να δούμε πόσο θα χαϊδεύετε ακόμα την τίγρη

GuidesGlobal / pixabay
Αν η Τουρκία ήταν Βόρεια Κορέα δε θα μας ένοιαζε καθόλου. Θα την αφήναμε με τον παρανοϊκό ηγέτη της να σφάζει όλο του το σόι και το λαό του να πεινά. Όμως η Τουρκία είναι άλλο πράγμα. Αυτή μας κατασκευάζει φτηνά τα αυτοκίνητά μας, τα πλυντήρια και τα ψυγεία για το σπίτι μας, και τους διακόπτες να ανοίγουμε τα φώτα μας! 

Θόδωρος Γαλανόπουλος  

Που θα πάνε διακοπές οι Ευρωπαίοι πολίτες; Στη Μύκονο να τους σερβίρουν ψάρι με 500 ευρώ; Η Τουρκία μπορεί να φιλοξενήσει φτηνά όλη την Ευρώπη και να κονομήσουν όλα τα πρακτορεία γερά γρόσια. 

Εκατομμύρια Τούρκοι εργάτες κινούν τα γερμανικά εργοστάσια και εκατομμύρια αγοραστές Τούρκοι αγοράζουν τα ευρωπαϊκά προϊόντα, αλλα και όπλα και τανκς. Όσο για το ΝΑΤΟ, η Τουρκία έχει το μεγαλύτερο στρατό της συμμαχίας και δε θα ξοδεύουμε άλλο αμερικανούς στρατιώτες. Όσο έκαναν κουμάντο οι στρατιωτικοί στην Τουρκία και έβγαιναν από τις αμερικανικές σχολές όλα ήταν υπό πλήρη έλεγχο. 

Τώρα αυτος ο Ερντογάν κατάλαβε πραγματικά τη δύναμη της χώρας του και κάνει πειράματα να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει κάθε φορά. Το κάνει και τίποτε δε συμβαίνει και προχωρά πιο πολύ την επομένη.

Έτσι βέβαια έγινε και με το Χίτλερ, προσπαθούσαν να τον κατευνάσουν μέχρι που τους χτύπησε κατακούτελα η μεγαλομανία του να κατακτήσει όλον τον κόσμο! Πέρασαν διάφοροι τέτοιοι κατά καιρούς από τον πλανήτη. Και Ταμερλάνος και Τζέγκινς Χαν και τους Οθωμανούς εξω από τη Βιέννη τους σταμάτησαν. 

Το να ταΐζεις μια τίγρη γιατι νομίζεις ότι θα φάει εσένα τελευταίο, είναι μια ηλιθιότητα! Ο Ερντογάν βομβαρδίζει τους Κούρδους όπως έκανε πάντα η Τουρκία. Όμως δεν γράφει κανένας και πόσοι Τούρκοι πολίτες τρέχουν να περάσουν τα σύνορα για να μην τους χώσει φυλακή ή τους εξοντώσει ο Σουλτάνος. 

Η Τουρκία είχε μια ευρωπαϊκή πορεία και πολίτες που ήθελαν να πάρουν αυτόν τον δρόμο και τρόπο ζωης και τώρα υποφέρουν. Οι Κούρδοι βομβαρδίζονται και οι Τούρκοι δημοκράτες φυλακίζονται. Να δούμε μέχρι ποτέ θα χαϊδεύετε την τίγρη…να δούμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail