Θα είχαμε δημογραφικο πρόβλημα αν δεν εξόντωναν οικονομικά το λαό;

Free-Photos / pixabay
Θα είχαμε δημογραφικό πρόβλημα αν δεν εξόντωναν οικονομικά το λαό; Αν δε θεωρούσαν τα παιδιά του τεκμήρια; Αν δεν έδιωχναν τα παιδιά του στο εξωτερικό; Όχι.

Θα είχαμε δημογραφικό πρόβλημα αν ξυπνούσε μια ευημερούσα κοινωνία ένα πρωί και έλεγε ότι δε θέλει να κάνει παιδιά. Τότε θα μπορούσαμε να καταφύγουμε σε άλλες λύσεις μετά από σχεδιασμό. Δε γειτονεύουμε με την Ελβετία αλλά με χώρες που εποφθαλμιούν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

Αυτό θα έπρεπε ένα βασικό κριτήριο. Το να μην ξεχωρίζεις πρόσφυγες και παράνομους οικονομικούς μετανάστες είναι προσβολή για τους πρόσφυγες. Δεν υπάρχει τίποτα πιο φασιστικό από το να θεωρείς τους ανθρώπους μάζα που θα σου λύσουν το πρόβλημα. Ακόμα και αν δεν υπήρχαν άλλες λύσεις, εργαλειοποιείς ανθρώπους που έχασαν τις πατρίδες τους γιατί είσαι τεμπέλης και μισάνθρωπος, ή μάλλον όχι, απλά μισέλληνας ώστε να σταματήσεις την οικονομική εξόντωση αυτού του λαού και να τον οδηγήσεις σε πραγματική ανάπτυξη συμβάλλοντας στη λύση του δημογραφικού.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail