Στο στόχαστρο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η Ρόδος και η Κως

Μάλιστα! Τα είχαμε χύμα… μας ήρθαν και τσουβαλάτα! Ή διαφορετικά… εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι. Και αναφέρομαι βεβαίως, στην νέα πρόκληση της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, με την εφεύρεση δήθεν… τουρκικής μειονότητας στην Ρόδο και την Κω. Αυτό "ανακάλυψαν" οι Τούρκοι σε Διεθνές Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη, από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης των ελάχιστων μουσουλμάνων της Ρόδου και της Κω, στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2019.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αυτό το Συμπόσιο, που ήταν υπό την αιγίδα τούρκικου πανεπιστημίου και στο οποίο μίλησαν πολλοί Τούρκοι επιστήμονες, σκοπό είχε την "ευαισθητοποίηση" του θέματος σε επίπεδο διεθνές. Γιατί, μια ζωή οι Τούρκοι, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Αντίθετα με τους δικούς μας πολιτικούς, οι οποίοι επί δεκαετίες κοιμούνται ύπνο βαθύ και δεν ζητούν να τους ξυπνήσει ποτέ κανένας. Που ενδεχομένως να είναι και ένα διαρκές κώμα (βασικά χαρακτηριστικά του είναι η απώλεια της συνείδησης, της κινητικότητας κλπ.). Εκτός, και εάν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω, αλλά είναι προαποφασισμένη απόφασή τους, να μην βλέπουν, να μην ακούν, να κάνουν πως δεν ανησυχούν για τίποτε.

Προσωπικά, έχω αφιερώσει ώρες ολόκληρες και έχω γράψει δεκάδες άρθρα για τα μελλούμενα στα δυο σμαραγδένια μας νησιά, την Ρόδο και την Κω, πάντα με την υψηλή πληροφόρηση που έχουμε.

Σήμερα θα σας δώσουμε περαιτέρω ενημέρωση των εκεί ευρισκομένων πηγών μας και ζητούμε από την ελληνική Πολιτεία να μας καθησυχάσει, πως δηλαδή, τα παρακάτω είναι απλές κακόβουλες διαδόσεις:

Αληθεύει ότι πολλοί από τους τελευταίους που “αποβιβάστηκαν” στην Κω το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι Νιγηριανοί και καθώς μας καταγγέλλεται, αρκετοί από αυτούς είναι μέλη της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ; Μια εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση που δρα στη βόρεια Νιγηρία, με αρχηγό της οργάνωσης τον Αμπουμπακάρ Σεκάου. Υπολογίζεται δε, ότι η οργάνωση διαθέτει 6.000 με 8.000 σκληρούς τζιχαντιστές.

Μας καταγγέλλεται επίσης, ότι Σύριοι, Ιρακινοί και Σομαλοί που μένουν στο Hot Spot του Πυλίου, πολλές φορές κατεβαίνουν στην πόλη της Κω και χτυπούν κουδούνια σπιτιών, αξιώνοντας την φιλοξενία και την διανυκτέρευση.

Μας ενημερώνουν, ότι πολλές φορές εμπλέκονται σε συμπλοκές διαφορετικές φυλές και ανά πάσα στιγμή εγκυμονεί ο κίνδυνος μιας ευρείας διαφυλετικής σύγκρουσης.

Εκτός όμως της ελληνικής Πολιτείας, τα παραπάνω καταγγελλόμενα, δεν τα γνωρίζει η Ύπατη Αρμοστεία, η Διεθνής Αμνηστία των Ηνωμένων Εθνών;

Ή όλοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών – γεωστρατηγικών επιδιώξεων του Τζορτζ Σόρος;

Τι κάνει το ΝΑΤΟ, αφού όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν πώς θα γενικευτεί ο πόλεμος στη Συρία με απόλυτη ευθύνη της Τουρκίας, η οποία είναι μέλος της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ; Μήπως η σιωπή, είναι αποδοχή της εξυπηρέτησης των αμερικανικών σχεδίων στο Αιγαίο πέλαγος; Στη γαλάζια ελληνική Πατρίδα κύριοι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail