Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα κι ένα κομμάτι της αριστεράς

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις Αλβανικές αρχές χωρίς να έχουν δώσει ακόμα οι Αλβανοί το πόρισμα, ένα μεγάλο κομμάτι της αριστεράς υοθετει την εκδοχή των αλβανικών αρχών χωρίς κανένα δισταγμό. Το ίδιο κομμάτι αμφισβητεί διαρκώς την εκδοχή των ελληνικών διωκτικών αρχών.

Ποτέ δεν υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου αλλά αυτά των συνεργατών των Ναζί τσάμηδων. Αυτό το κομμάτι μαζί με τις Αλβανικές αρχές, μας λένε ότι ο Κατσίφας, γάζωσε ένα περιπολικό αλλά δεν τραυματίστηκε ούτε ο αστυνομικός που τον προκάλεσε.

Τα συντρόφια των συγκεκριμένων Ελλήνων αντιφασιστών, οι Αλβανοί αστυνομικοί, ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα, το πόρισμα της δολοφονίας. Αυτή η μερίδα της αριστεράς απορεί γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος και ονειρεύεται φαντασιακά έθνη προλετάριων. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό υποστήριξαν το γενοκτόνο εμπνευστή του Χίτλερ, Κεμάλ και τους σλαβοσωβινιστές.

Όταν αυτή η αριστερά, καταλήξει στο περιθώριο της ιστορίας, θα βρει την απάντηση.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail