Φιλελέ και ανθρωπιστές μισούν αυτόν τον τόπο και αυτόν το λαό

GregMontani / pixabay
Οι φιλελε δεν καταλαβαίνουν το δέσιμο των ανθρώπων με τις πατρίδες τους. Οι άνθρωποι είναι μάζα, εμπορεύματα και όσο περισσότεροι φθηνοί σκλάβοι τόσο καλύτερα. Φιλελε και αριστεροί εθνομηδενιστες δε θέλουν τις ρίζες των λαών.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Οι φιλελε δε μισούν το κράτος, το δημόσιο απεχθάνονται. Την πατρίδα δε θέλουν και για αυτό δεν έχουν θέμα με το ξεπούλημα και το χάρισμα της δημόσιας περιουσίας. Στηρίζουν ένα ασύδοτο καπιταλισμό χωρίς όρια, ή έλεγχο που ευνοεί τους λίγους. Αυτό δε συμβαδίζει με το έθνος. Όταν αγαπάς την πατρίδα σου σε ενδιαφέρει η ευημερία όλων των συμπατριωτών σου, δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντα των ελίτ σε βάρος τους.

Οι εθνομηδενιστες υποτίθεται ότι μισούν τις ρίζες για λόγους ανθρωπισμού. Τώρα το ποσό ανθρωπιστικό είναι να μισείς τα σπίτια, τις πατρίδες των λαών είναι άλλο θέμα. Όμως εξυπηρετούν ακριβώς τα ίδια συμφέροντα με τους φιλελε. Ηθελημένα ή όχι, είναι αδιάφορο αφού το αποτέλεσμα μετράει.

Μόνο όταν αγαπάς το δικό σου τόπο μπορείς να καταλάβεις τον πόνο αυτού που χάνει το δικό του. Φιλελε και ανθρωπιστές μισούν αυτό τον τόπο και αυτό το λαό. Για αυτό είτε βρίζουν το λαό ως τεμπέλη είτε τον χαρακτηρίζουν ρατσιστή. Το μίσος τους δεν μπορεί πια να κρυφτεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail