Έκκληση του δήμου Αθηναίων στους δημότες: Μη βγάζετε τα σκουπίδια

Έκκληση προς τους δημότες της Αθήνας απηύθυνε ο δήμος, ζητώντας να μη βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματα τους το σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου, καθώς οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους συνεχίζονται:

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους, από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Είναι ενδεικτικό ότι από τα 75 προγραμματισμένα -για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου- δρομολόγια απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, έγιναν μόνο τα επτά.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που πιθανόν ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης καθώς και εκείνα που ενδεχομένως θα προκύψουν, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται.

Ο Δήμος Αθηναίων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό ζητά την συνεργασία των δημοτών της Αθήνας, όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail