Προγραμματισμός και εξοικείωση της κοινής γνώμης με άσκηση τρομοκρατικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη;

Αυτό το τέχνασμα ψυχολογικού πολέμου στη διάλεκτο της Κοινωνικής Μηχανικής ονομάζεται predictive programming, δηλαδή προγραμματισμός και εξοικείωση της κοινής γνώμης από το Βαθύ Κράτος, για τρομοκρατική επιχείρηση που σχεδιάζεται να "συμβεί" στο μέλλον.

Αλλά τέτοιες ασκήσεις συχνά συμβάλλουν ευθέως στο μακελειό που δήθεν θέλουν να αποτρέψουν.
Ετσι, ξέρουμε πως οι περισσότερες μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων 18 ετών συνέβησαν "όλως τυχαίως" την ώρα που κάποιοι φωστήρες πολιτικής προστασίας διεξηγαγαν ακριβώς τέτοιες "ασκήσεις". Λειτούργησαν δηλαδή ως καμουφλάζ αντιπερισπασμού για την τρομοκρατική false-flag προβοκάτσια που ήταν σε εξελιξη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ρωτήσουμε τους "εμπνευστές" αυτής της άσκησης και τη "μονή Λαζαριστων" από ποιον και ποια Υπηρεσια (ποιας χώρας;) πήραν την ιδέα και ΕΝΤΟΛΉ της μακάβριας αυτής παντομίμας;

Τι θα λέγανε αν την ίδια ώρα που διεξάγονταν η "άσκηση", συνέβαινε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ "αγανακτισμενων" ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, με τον ίδιο ακριβώς ΣΤΟΧΟ;

Τέτοιες "ασκήσεις" δεν μπορεί να οργανώσει ο κάθε τυχαίος γιατρός. Είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Αντιτρομοκρατικης. Το γεγονός πως κάποιος έχει τη δύναμη να την υποσκελίσει φαίνεται και από το γεγονός πως στο δημοσίευμα, η μόνη κρατική υπηρεσία που ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά, είναι η Αντιτρομοκρατική. Αυτό είναι το μόνο ελπιδοφόρο: πως κάποιοι ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ με την άσκηση και πήραν το μήνυμα.

Διαβάζουμε λοιπόν μεταξύ άλλων στο thestival.gr:

Ένοπλος εισβάλλει στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και τραυματίζει εβδομήντα άτομα. Τριάντα από τα θύματα της επίθεσης τραυματίζονται σοβαρά.
Στο σημείο σπεύδουν άμεσα Αστυνομία, Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία.

ask-2.jpg
Αυτό ήταν το σενάριο άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικών Λοιμώξεων και του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής που διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail