Ο Τραμπ τη μια αποσύρει τους στρατιωτικούς και την άλλη λέει ότι προχωρά σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Freepen.gr - Συνεχίζει τα τιτιβίσματα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αλλά πλέον μάλλον πολύ λίγοι μπορούν να καταλάβουν τι λέει, τι εννοεί, τι πιστεύει και τι κάνει.

Πριν λίγες ώρες σήκωσε τρία σερί tweets όπου αναφέρει:

Πολύ έξυπνο να μην συμμετέχεις στις έντονες μάχες κατά μήκος των τουρκικών συνόρων, για αλλαγή. Εκείνοι που μας πήγαν λανθασμένα στους πόλεμους της Μέσης Ανατολής εξακολουθούν να πιέζουν να πολεμήσουμε. Δεν έχουν ιδέα τι κακή απόφαση έχουν λάβει. Γιατί δεν ζητούν δήλωση κήρυξης πολέμου;

Θυμάστε πριν από δύο χρόνια όταν το Ιράκ θα πολεμούσε τους Κούρδους σε ένα άλλο μέρος της Συρίας. [ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ]. Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να αγωνιστούμε με τους Κούρδους εναντίον του Ιράκ, για τους οποίους μόλις είχαμε πολεμήσει. Είπα όχι, και οι Κούρδοι άφησαν τον αγώνα, δύο φορές. Τώρα το ίδιο συμβαίνει και με την Τουρκία.

Οι Κούρδοι και η Τουρκία πολεμούν εδώ και πολλά χρόνια. Η Τουρκία θεωρεί το ΡΚΚ τους χειρότερους τρομοκράτες όλων. Άλλοι μπορεί να θέλουν να έρθουν και να αγωνιστούν για τη μία ή την άλλη πλευρά. Άστε τους! Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση. Ατελείωτοι Πόλεμοι!







Και μερικές ώρες αργότερα:

Συζήτηση μαζί με τη Lindsey Graham και πολλά μέλη του Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένων των Δημοκρατικών, για την επιβολή ισχυρών κυρώσεων στην Τουρκία. Το Υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο να προχωρήσει, μπορεί να επιδιωχθεί πρόσθετη νομοθεσία. Υπάρχει μεγάλη συναίνεση για αυτό. Η Τουρκία ζήτησε να μην γίνει κάτι τέτοιο. Μείνετε συντονισμένοι!



Να μείνουμε συντονισμένοι λοιπόν λες και πρόκειται για ραδιόφωνο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail