Εκτός των κυρώσεων ο Τραμπ "καλεί" το Ναπολέοντα να σώσει τους Κούρδους

Freepen.gr - Λίγο πριν την αναγγελία των σκληρών κυρώσεων κατά της Τουρκίας, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ξαναχτύπησε μέσω twitter όσον αφορά την τύχη των Κούρδων:

Μετά τη νίκη σε βαθμό 100% κατά του Χαλιφάτου του ISIS, μετέφερα σε μεγάλο βαθμό τα στρατεύματά μας από τη Συρία. Αφήστε τη Συρία και τον Assad να προστατεύσουν τους Κούρδους και να πολεμήσουν την Τουρκία για τη δική τους γη. Είπα στους στρατηγούς μου, γιατί πρέπει να αγωνιζόμαστε για τη Συρία και τον Άσαντ για να προστατεύσουμε τη χώρα του εχθρού μας;

Όποιος θέλει να βοηθήσει τη Συρία στην προστασία των Κούρδων εμένα μου φτάνει, είτε πρόκειται για τη Ρωσία, την Κίνα είτε για τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά, εμείς είμαστε 7,000 μίλια μακριά.

Μερικοί άνθρωποι θέλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες να προστατεύσουν τα 7.000 μίλια μακριά σύνορα της Συρίας, υπό την προεδρία του Bashar al-Assad, του εχθρού μας. Την ίδια στιγμή, η Συρία και όποιος επέλεξε να βοηθήσει, θέλει φυσικά να προστατεύσει τους Κούρδους.

Θα προτιμούσα περισσότερο να επικεντρωθώ στα νότια σύνορά μας που είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Και παρεμπιπτόντως, οι αριθμοί πέφτουν και το τείχος χτίζεται!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail