Avia.Pro: Ρωσικά Su-35 αναχαίτισαν τουρκικά F-16 πριν επιτεθούν στην έδρα των SDF στην Ιεράπολη

Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία φέρεται να αναχαίτισε ένα τουρκικό πολεμικό αεροπλάνο, καθώς πετούσε πάνω από τον συριακό εναέριο χώρο αυτή την εβδομάδα [Δευτέρα απόγευμα], ανέφερε η ρωσική αεροπορική ιστοσελίδα Avia.Pro.

Σύμφωνα με το άρθρο, ένα τουρκικό F-16 επιχειρούσε να βομβαρδίσει την έδρα των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας (SDF) στο Manbij [Ιεράπολη] όταν η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έστειλε ζεύγος Su-35 για να αναχαιτίσει το πολεμικό αεροπλάνο.

"Μία προσπάθεια της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας να χτυπήσει στην έδρα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων στην Ιεράπολη κατέληξε σε πλήρη αποτυχία για τα πληρώματα των τουρκικών F-16. Ο λόγος για αυτό ήταν η εμφάνιση ρωσικών μαχητικών Su-35, πουπαρεμπόδιζαν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους", αναφέρει η Avia.Pro.

"Σήμερα, το γεγονός παραμένει άγνωστο αν οι πιλότοι της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονταν στον εναέριο χώρο της Συρίας ή πέταξαν στον τουρκικό εναέριο χώρο, ωστόσο αυτό δείχνει ότι τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν την Τουρκία, η οποία σκοπεύει όχι μόνο να εισβάλει στην περιοχή της Αραβικής Δημοκρατίας , αλλά και να την καταλάβει".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail