ΕΣΤΙΑ: Μεταφέρουν 20.000 μετανάστες [που ήρθαν παράνομα] αλλά προετοιμάζονται για 120.000 με δικά μας έξοδα σταδιακά από το 2020!

Freepen.gr - Ένα ρεπορτάζ που θα απασχολήσει, φιλοξενεί η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στην έκδοση του Σαββάτου όπου αποκαλύπτει ότι ενώ η κυβέρνηση αποφάσισε να μεταφέρει 20.000 μετανάστες που
μπήκαν παράνομα στη χώρα, στην ηπειρωτική Ελλάδα, προετοιμάζεται για τη μεταφορά 120.000.

Όπως σημειώνει στο πρωτοσέλιδο, το σχέδιο ΕΣΤΙΑ 2 προβλέπει την ενοικίαση 40.000 διαμερισμάτων σε όλη την επικράτεια. Ακόμη και στην περίπτωση που μια οικογένεια έχει μόνο τρία μέλη, αναφέρει η εφημερίδα, μολονότι πράγμα σπάνιο σε οικογένειες μουσουλμάνων, αυτό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 120.000 μετανάστες που εισήλθαν λαθραία στην Ελλάδα.

Κι ενώ αναζητούνται διαμερίσματα προς εκμίσθωση, ανάμεσα σε όλα τα άλλα η εφημερίδα σημειώνει ότι το ΕΣΤΙΑ 2 από το 2020 περνά σταδιακά από τον έλεγχο της Υπατης Αρμοστείας στο ελληνικό κράτος με όποια οικονομική επιβάρυνση συνεπάγεται αυτό.

Ο πρωθυπουργός προεκλογικά έλεγε ότι η λύση του προβλήματος δεν είναι η μεταφορά των ανθρώπων αυτών στην Ελλάδα αλλά η επιστροφή τους στην Τουρκία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail