Όπως σπεύδουν οι ελεγκτές στα καφενεία στην Ανω Ραχούλα, θα πάνε στα μαγαζιά σε Αχαρνών, Αριστοτέλους, Χέυδεν κι Ομόνοια;

Οι διάφορες ελληνικές ελεγκτικές αρχές επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο στην άσκηση των καθηκόντων τους. Έχουν αναπτύξει τόσο πολύ το αίσθημα της ευθύνης ώστε πάνε στο τελευταίο χωριό και ρίχνουν τσουχτερό πρόστιμο γιατί η πεθερά του καφετζή-ψητοπώλη καθάριζε πατάτες και η νύφη του έστρωσε ένα τραπέζι.

Του Στρατή Μαζίδη

Αναρωτιέμαι όμως αν οι ίδιες αρχές επιδεικνύουν τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο και στην πλειοψηφία των κάθε λογής καταστημάτων που έχουν ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια κάτω από την Πατησίων και πέριξ της Ομονοίας όπου κάποιες φορές αναρωτιέσαι που πραγματικά βρίσκεσαι.

Είναι όλα νόμιμα; Τήρουνται οι απαραίτητοι όροι και διαδικασίες; Είναι όλοι ασφαλισμένοι; Είναι τα πάντα καθαρά και σωστά; Διότι οι ίδιοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους, γηγενείς αλλά και "επενδυτές" όπως έχουν χαρακτηριστεί από τον τ. υπουργό κ. Μάρδα.

Πολύ αμφιβάλλω αν ελεγκτές των πάσης φύσεως υπηρεσιών πραγματοποιούν ελέγχους στην περιοχή αυτή. Μετά μην απορούμε που η χώρα μας αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάποιους. Για εμάς μπορεί να έχει καταστεί πλέον εχθρική κι αφόρητη, για άλλους όμως είναι ένας αρκετά φιλόξενος, φιλικός και ανεκτικός τόπος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail