Μεταναστευτικό: Όση ανάπτυξη και μειωμένο ΕΝΦΙΑ πουλάει ο Μητσοτάκης, θα βρεθεί σύντομα προ εκπλήξεως

Το μητσοτακικό project είναι προφανώς να αδειάζουν γρήγορα τα νησιά υποδοχής και να διαχέονται όσοι έρχονται λαθραία στην πατρίδα μας στην υπόλοιπη χώρα σε ΑΝΟΙΧΤΕΣ δομές και σε διαμερίσματα, ώστε να λιάζονται ελεύθεροι και ωραίοι.

Ελένη Παπαδοπούλου
Διαβάζω πως ζήτησαν και άλλα στρατόπεδα από τον στρατό, το οποίο σημαίνει πως όσες επαρχιακές πόλεις δεν έχουν ακόμη ζήσει την πολυπολιτισμική φαβελοποίηση και υποβάθμιση τους θα το ζήσουν οσονούπω.

Στην Αθήνα ναι μεν άδειασαν τις καταλήψεις, αλλά διαβάζω επίσης ότι μισθώνονται ολόκληρα κτίρια μέσα στο κέντρο της πόλης, για να στεγάσουν τα μιλλούνια που καταλαμβάνουν την χώρα. Μια από τα ίδια δηλαδή.

Όση ανάπτυξη, Ελληνικό και μειωμένο ΕΝΦΙΑ κι αν πουλάει ο Μητσοτάκης το λαθρομεταναστευτικό δεν μπορεί να το θάψει. Οι υποκλίσεις στην Μέρκελ και οι σοροσυνεργάτες, ιδέ Ζαβός=δεξί χέρι Σόρος, έχουν προδιαγράψει την εποικιστική πολιτική που θα ακολουθήσει.

Αν ο Μητσοτάκης επαναπαύεται στις δάφνες της αυτοδυναμίας και τις δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ, θα βρεθεί σύντομα προ εκπλήξεως.

Με τόσους εισβολείς η κατάσταση είναι εκτός από τριτοκοσμική και εξαιρετικά επικίνδυνη.
Και δεν πιστεύω ότι ο κόσμος δε θα αντιδράσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail