Ο βουλευτής που πήρε περιπολικό του Λιμενικού για ταξίδι του άλλαξε το tweet και τα έκανε εντελώς θάλασσα (ενώ σκότωσε και τα ελληνικά)

Freepen.gr - Στις 13 Αυγούστου η Freepen.gr έπιανε στον αέρα το φάουλ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σίμου Κεδίκογλου σημειώνοντας διακριτικά (διαβάστε εδώ) πως αν βιαζόταν όφειλε να ναυλώσει δικό του πλωτό ή εναέριο μέσο.



Μετά τη δική μας ανάρτηση, ακολούθησαν και άλλα ΜΜΕ σε πολύ πιο επιθετικό τόνο. Και ο κυβερνητικός βουλευτής, τον οποίο δεν εγκάλεσε κανείς από το κόμμα του, τι έπραξε; Έσβησε την ανάρτηση και την αντικατέστησε με μία άλλη κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα αφού:

Πρώτον, θεωρεί ότι μάλλον οι αναγνώστες είμαστε περιορισμένης αντίληψης και πως κανείς δεν είχε πάρει print screen



και δεύτερον μας λέει ότι επί του πρακτέου το Λιμενικό μπορεί να λειτουργήσει και ως ακτοπλόος μεταφέροντας επιβάτες.

Παράλληλα φαίνεται ότι ήταν τέτοια η βιασύνη ώστε σκοτώθηκε ο γραπτός λόγος και υπάρχει βασικό θέμα σύνταξης:


Τον μετέφερε; Ποιον μετέφερε;

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το Λιμενικό Σώμα δεν έχει τοποθετηθεί παρά το σάλο, αν και πλέον η όποια ανακοίνωση δε θα φαντάσει τόσο πειστική. Άλλωστε μπορεί να προκύπτουν και ευθύνες για αυτές τις...εξυπηρετήσεις. Αν πάντως βγει κάποια ανακοίνωση ας μας ενημερώσει που μπορούμε να κλείσουμε δωρεάν εισιτήρια κι εμείς οι κοινοί θνητοί τα οποία έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από το βουλευτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail