Ο εμπαιγμός των Σκοπιανών καλά κρατεί: Πως συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον ήλιο της Βεργίνας και να καπηλεύονται την ιστορία

Και ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Έναν χρόνο έπειτα από την υπογραφή της επαίσχυντης συμφωνίας και εβδομάδες ύστερα από την λήξη της υποτιθέμενης προθεσμίας, οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον ήλιο της Βεργίνας και να καπηλεύονται την αρχαία Μακεδονική Ιστορία.

Όπως αποκαλύπτει το History of Macedonia, καταστήματα, περίπτερα, υπαίθριοι πάγκοι εξακολουθούν να διαθέτουν προς πώληση την απαγορευμένη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας και απεικονίσεις του Μ. Αλεξάνδρου κ μελών της οικογένειας του ως μέρος της "ιστορίας" τους.

Όπως φαίνεται και στις φώτο, η δήθεν απαγόρευση της δημόσιας χρήσης του Πανελληνίου συμβόλου ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου. Οι Δήμοι που το χρησιμοποιούσαν τόσο στο έμβλημα τους όσο και σε κεντρικές πλατείες τους, εξακολουθούν να το κάνουν ανενόχλητοι ακόμα και σήμερα.










Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail