Η Yeni Safak πανηγυρίζει την αποπομπή από τα F-35: Σας ευχαριστούμε, μας απελευθερώσατε!

Freepen.gr - Επανήλθε δριμύτερος ο αρθρογράφος της φιλοκυβερνητικής Yeni Safak, Ιμπραήμ Καραγκιούλ ο οποίος ευχαριστεί τις ΗΠΑ που δεν έδωσαν τους Patriot και έτσι η Αγκυρα κινήθηκε για την αγορά των ρωσικών συστημάτων καθώς τώρα η μη παράδοση των F-35 απαλλάσσει τη χώρα από την ξένη εξάρτηση.

Έχουμε αυξήσει αποφασιστικότητα και ταχύτητα, γράφει ο Καραγκιούλ υποστηρίζοντας ότι άλλαξε πλέον το παιχνίδι και πως η ρητορική ότι η Τουρκία είναι μια υπο κηδεμονία, καταπιεσμένη κι αδύναμη χώρα, πλέον έχει παρέλθει.

Actually, Turkey thanks the US. They didn’t sell us the Patriot missiles, so we bought the S-400s. They didn’t give us the F-35s, relieving us from foreign dependency. Our determination and speed increased. Their games changed, minds became muddied. The rhetoric claiming Turkey is under tutelage, oppressed, and is a weak country are now over!

Στην πραγματικότητα, η απόφαση για την απόκτηση των S-400 κατέστρεψε τα σχέδια των Η.Π.Α. να καταστήσουν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας ανυπεράσπιστο και να δημιουργήσουν μια νέα σχέση εξάρτησης, αναφέρει ο Καραγκιούλ.

Ο Τούρκος αρθρογράφει περιγράφει τις ΗΠΑ ως την πλέον μοναχική και αναξιόπιστη χώρα του πλανήτη, της οποίας τα όνειρα για παγκόσμια κυριαρχία τα πήρε...ο υπόνομος αναφέροντας ότι έχουν ανοίξει μέτωπα με τη Ρωσία, την Κίνα και τη Γερμανία.

Επίσης ευχαριστεί τις ΗΠΑ διότι ασκούν πίεση στην Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο και έτσι η Τουρκία αφυπνίστηκε.

Μια φορά πάντως ο Καραγκιούλ έχει τον τρόπο κάθε φορά να βγαίνει από πάνω και θριαμβευτής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail