Ξεκίνησε η κατασκευή των Su-57 για τη Ρωσία: Πριν τα τέλη του 2019 η πρώτη παράδοση

Sergei Bobylyov / TASS
Freepen.gr - Η Sukhoi (μέρος της United Aircraft Corporation της Ρωσίας) άρχισε να εφαρμόζει τη σύμβασή της για την παράδοση μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς Su-57 στην Αεροπορική Δύναμη της χώρας, δήλωσε σήμερα το γραφείο του Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ στο Πρακτορείο TASS.

"Έχει υπογραφεί κρατική σύμβαση στη διεθνή έκθεση όπλων του στρατού του 2019 μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας και της εταιρείας Sukhoi για την παράδοση μιας παρτίδας μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς Su-57. Η Sukhoi έχει αρχίσει να εκπληρώνει τις συμβατικές υποχρεώσεις της" ανέφερε το γραφείο του αντιπροέδρου.

Το κρατικό συμβόλαιο προβλέπει την παράδοση 76 μαχητικών αεροσκαφών Su-57 στη Ρωσική Αεροδιαστημική Δύναμη.

Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της σύμβασης, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας θα πάρει "το πιο εξελιγμένο πολλαπλών ρόλων μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, το οποίο θα ενισχύσει τις εγχώριες ικανότητες μάχης της Αεροδιαστημικής Δύναμης", αναφέρει η δήλωση.

Το γραφείο του αντιπροέδρου επιβεβαίωσε επίσης την κοντινότερη προθεσμία παράδοσης του πρώτου αεροσκάφους Su-57, η οποία προσδιορίζεται πριν από το τέλος του 2019.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail