Κλείσιμο λογαριασμών με τους τρομοκράτες: Ο Συριακός Στρατός έτοιμος να εκκαθαρίσει τα απομεινάρια του ISIS στην έρημο

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ξεκίνησε μια επιχείρηση την Κυριακή για να εκκαθαρίσει τα απομεινάρια του Ισλαμικού Κράτους δυτικά της πόλης του Deir Ezzor στην έρημο της Μπαντίγια.

Υποστηριζόμενος από τις πολιτοφυλακές των Δυνάμεων Εθνικής Άμυνας (NDF), ο Συριακός Αραβικός Στρατός επικεντρώνει τις προσπάθειές του κατά μήκος της εθνικής οδού Deir Ezzor-Sukhnah, όπου το Ισλαμικό κΚάτος έπληξε αυτούς τους τελευταίους δύο μήνες με μια τακτική επιθέσεων φθοράς του αντιπάλου.

Συγκεκριμένα, ο Συριακός Στρατός περνάει μέσα από την περιοχή γύρω από την πόλη Al-Shoula, η οποία έχει δει μια πρόσφατη αύξηση της δραστηριότητας του Ισλαμικού Κράτους. Η πόλη απελευθερώθηκε από τον Συριακό Αραβικό Στρατό κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας επίθεσής του κατά του Ισλαμικού Κράτους το 2018. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail