Σπίτι της κολάσεως στο Μοσχάτο με κουφάρια και "νεκροζώντανους" σκύλους - Πρωτοφανείς εικόνες

Freepen.gr - Πρωτοφανείς εικόνες βγαλμένες από χολυγουντιανά σενάρια τρόμου σε σπίτι συλλέκτη στο Μοσχάτο. Ως συλλέκτης θεωρείται αυτός που έχει περισσότερα ζώα από όσα μπορεί ένας άνθρωπος να φροντίσει, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να προσφέρει τα βασικά όπως σωστή διατροφή, συνθήκες υγιεινής και κτηνιατρική περίθαλψη. Το αποτέλεσμα αυτού του εγκλεισμού, είναι η ασιτία, οι ασθένειες και ο θάνατος.

Υπάρχουν τρία χαρακτηριστικά που ορίζουν τη συμπεριφορά του συλλέκτη όπως διαβάζουμε στο pets.gr:

1. Έχουν στην κατοχή τους ένα μεγάλο αριθμό ζώων
2. Αδυνατούν να προσφέρουν στα ζώα τις πολύ βασικές και κοινωνικές ανάγκες, συμπεριλαμβανόμενης της τροφής, του νερού, της στέγης, της κτηνιατρικής περίθαλψης και της υγιεινής.
3. Αρνούνται να παραδεχτούν την αβυσσαλέα κατάσταση και να δουν τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσης των ζώων.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, η κατάσταση αυτή επικρατούσε επί περίπου 10 χρόνια, τα ζώα έκλαιγαν, υπέφεραν και τελικά πέθαιναν βασανιστικά αλλά η τοπική κοινωνία δεν αντιδρούσε.

Το θετικό είναι ότι μετά από σχετική επέμβαση στο σπίτι του συλλέκτη, σώθηκαν δέκα σκύλοι ηλικίας ως επί το πλείστον 3-5 ετών, οι οποίοι έλαβαν ιατρική φροντίδα και διατίθενται προς υιοθεσία.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail