Ο Ερντογάν ενσωματώνει την κατεχόμενη Κύπρο με νέο...προεδρικό όργανο

Όπως φαίνεται ο Ερντογάν έχει σκοπό να εγκατασταθεί για τα καλα στην Κύπρο ενσωματώνοντας το ψευδοκράτος όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις κατά της ανεξάρτητης Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται ο Τούρκος πρόεδρος με προεδρικό διάταγμα ιδρύει νέο κυβερνητικό όργανο που ονομάζεται «Συντονιστικό Όργανο Κύπρου» το οποίο θα διευθύνει ένας αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.

Το επίσημο αυτό Όργανο θα συντονίζει όλες τις ενέργειες της Τουρκιάς στα κατεχόμενα, τα οποία πλέον και ουσιαστικά ενσωματώνονται στον τουρκικό κρατικό μηχανισμό. Θα έχει άμεση εποπτεία σε όλους τους τομείς λειτουργίας του ψευδοκράτους, Οικονομία, Άμυνα, Εσωτερική και Εξωτερική πολιτική και για ότι γίνεται στην κατεχόμενη Κύπρο.


Με την εξέλιξη αυτή διαλύονται και οι όποιες ακόμα ψευδαισθήσεις υπήρχαν για μια επανέναρξη των συνομιλιών με την άλλη πλευρά για την τυχόν προσέγγιση των δυο κοινοτήτων της Κύπρου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail