«Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε 25χρονη επιβάτης απειλώντας να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου - Παρέλαβε λογαριασμό £ 85.000

Reuters
Freepen.gr - Η 25χρονη Chloe Haines, μια βρετανίδα επιβάτης κατηγορείται για κακή κι επικίνδυνη συμπεριφορά σε μια πτήση της Jet2 που χρειάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου τον Ιούνιο και παρέλαβε ένα τεράστιο λογαριασμό από την αεροπορική εταιρεία, γράφει η dailysabah.com.

Η αεροπορική εταιρεία έχει κατηγορήσει την Chloe Haines για "επιθετική, καταχρηστική και επικίνδυνη συμπεριφορά" σε μια πτήση και της έστειλε ένα λογαριασμό £ 85.000 (94.580 ευρώ) ενώ της απαγορεύει να ξαναπετάξει τα αεροσκάφη της για το υπόλοιπο της ζωής της.

Στελέχη της εταιρείας δήλωσαν ότι το αεροπλάνο που πετούσε για την Τουρκία έπρεπε να επιστρέψει στο Στάνστεντ και συνοδευόταν από δύο μαχητικά αεροσκάφη Typhoon της Royal Air Force (RAF).

Η 25χρονη Βρετανίδα συνελήφθη από την αστυνομία του Essex όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Συνελήφθη υπό την υποψία κοινής επίθεσης, εγκληματικής ζημιάς και κινδύνου για το αεροσκάφος ενώ έχει οριστεί δικάσιμος για τις 21 Αυγούστου.

Διάφορα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τη μεσαία πόρτα του αεροσκάφους φωνάζοντας "Θα σας σκοτώσω όλους", όταν οι επιβάτες και το πλήρωμα καμπίνας προσπάθησαν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε την Πέμπτη ότι η αεροπορική εταιρεία θα προσπαθήσει να ανακτήσει τα έξοδα που προέκυψαν από την εκτροπή.

Ο Haines δήλωσε ότι οι ενέργειες της Haines ήταν "μία από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις διαταραχής της συμπεριφοράς των επιβατών που έχουμε βιώσει".

Ανέφερε επίσης πως η Jet2 υιοθετεί μια προσέγγιση απολύτως μηδενικής ανοχής για την συμπεριφορά αυτή ελπίζοντας πως αυτό το απογοητευτικό περιστατικό, με τις πολύ σοβαρές συνέπειές του, θα αποτελέσει μια προειδοποίηση στους άλλους που πιστεύουν ότι μπορούν να συμπεριφερθούν με αυτό τον τρόπο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail